Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برای سال ۲۰۲۱، در بین دانشمندان ۲ درصد جهان قرار گرفتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، انتخاب دو درصد برتر دانشمندان جهان برای بازه زمانی طولانی مدت (career-long) و همچنین بازه زمانی یک ساله (single year impact) انجام می‌شود که بر اساس آخرین به روز رسانی ارائه شده توسط پایگاه علمی الزویر در آگوست سال ۲۰۲۱، ۵۲ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در لیست بازه زمانی طولانی مدت و ۱۲۱ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بازه یک ساله حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این گزارش حاکی است، سه عضو هیئت علمی واحد تهران مرکزی علی نیازی استاد پایه ۱۸ رشته شیمی تجزیه، مجید منجمی استاد پایه ۲۶ شیمی فیزیک پایه و سعید دیناروند استادیار پایه ۸ رشته مکانیک برای سال ۲۰۲۱ نیز بین دانشمندان ۲ درصد جهان در هر دو بازه قرار گرفتند.

برای انتخاب لیست دانشمندان برتر، اطلاعات علمی پژوهشگران دنیا بر اساس پایگاه‌های معتبر علمی در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ رشته موضوعی و ۱۷۶ حوزه زیر موضوعی یا تخصصی که حداقل پنج مقاله علمی به چاپ رسانده باشند، بررسی شده و انتخاب بر اساس شاخص‌هایی مانند تعداد استنادات، شاخص پژوهشگر (H-index) و میزان خود استنادی انجام شده است.

لازم به ذکر است فهرست دانشمندان دو درصد برتر با بررسی و ارزیابی استنادات داده‌های پایگاه اسکوپوس توسط محققان دانشگاه استنفورد، ارائه شده و اسامی ۱۰۰ هزار محقق و پژوهشگر در ۲۲ رشته موضوعی و ۱۷۶ حوزه تخصصی بر اساس شاخص‌های استنادی استاندارد طبقه‌بندی شده‌اند.

نتایج این ارزیابی در آگوست ۲۰۲۱ در پایگاه الزویر تحت عنوان زیر چاپ شده است:
August ۲۰۲۱ data-update for "Updated science-wide author databases of standardized citation indicators”
بر اساس این گزارش زمینه‌های تحقیقاتی ۳ عضو هیات علمی واحد تهران مرکزی به شرح ذیل است:

علی نیازی: کاربرد روش‌های کمومتریکس در طراحی دارو‌ها و آنالیز‌های دارویی در سیستم‌های بیولوژیکی با استفاده از روش‌های اسپکتروسکوپی و الکتروشیمی

مجید منجمی: شیمی محاسباتی و شبیه سازی دینامیک مولکولی در سیستم‌های نانو بیوتکنولوژی، پیل‌های سوختی و باتری‌های لیتیمی

سعید دیناروند: مطالعه‌های انتقال حرارت و جرم، میکرو نانو، نانوسیال هیبرید، کاربرد‌های نانوتکنولوژی در حوزه‌های انرژی و مهندسی پزشکی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد تهران مرکز دانشمندان برتر جهان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده