Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران استقرار دو هزار شرکت در این دانشگاه را از جمله اهداف پیش رو در سال مزین به دانش بنیان برشمرد و گفت: مرکز توانمندسازی پارک‌های علم و فناوری کشور در منطقه آزاد کاسپین راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار علم وآموزش ایران اکونومیست، سید محمد مقیمی روز سه شنبه در مراسم رونمایی از یک محصول دانش بنیان حوزه ساختمان گفت:  با انتخاب شعار سال با عنوان «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» از سوی مقام معظم رهبری، نقشه راه دانشگاهیان ترسیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با این شعار تکلیف ما روشن است و همه عملکرد دانشگاهیان تحت الشعاع این شعار قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه بدون شک دغدغه اصلی و اولویت ما در دانشگاه تهران در سال جاری توجه به دانش بنیان‌ها است، گفت: پارک این دانشگاه هم به عنوان موتور محرک دانش بنیان‌ها خواهد بود.

مقیمی گفت : استقرار دو هزار شرکت در دانشگاه تهران از اقدامات این دانشگاه در سال مزین به دانش بنیان است، این هدف یک هدفگذاری آرمانی است. براساس آمارها کل شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک‌های علم و فناوری کشور ۱۷۰۰ شرکت است؛ بنابراین این یک تصمیم بسیار بزرگ است.

وی گفت: مکانیسم تحقق این هدف در زمینه‌هایی چون نحوه استقرار، تامین مالی و مشارکت دانشگاه در سرمایه گذاری انجام شده تا بتوانیم از طریق آن مدل‌هایی را برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان پیاده سازی کنیم.

رییس دانشگاه تهران ایجاد مرکز توانمندسازی پارک‌های کشور را از دیگر اقدامات این دانشگاه عنوان کرد و گفت: یکی از خلاءهای شرکت‌های دانش بنیان فقدان مهارت در بازاریابی و تجاری سازی است. با کمک پردیس‌های دانشگاه تهران، این مرکز در منطقه آزاد کاسپین در شمال کشور در زمینی به مساحت ۵۰۰ هکتار راه اندازی خواهد شد.

مقیمی افزود: با راه اندازی این مرکز، دوره‌های یک هفته‌ای تا دو ماهه را برای شرکت‌های دانش بنیان برگزار می‌کنیم.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سید ‌محمد مقیمی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سید محمد مقیمی شرکت های دانش بنیان دانشگاه تهران راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود